torstai 29. syyskuuta 2016

kuudes

Tänään on vierähtänyt kuukausi, kun lähin reissuun kohti tuntematonta. Huomenna on sitten virallisesti oltu täällä, kun kuitenkin 30. päivän puolella Espanjaan lentokone laskeutui. Sen "kunniaks" ajattelin tehä tälläsen kysymyspostauksen, että nyt kaikki (siis ihan kaikki!) voi kysyä multa kysymyksiä tähän reissuun liittyen. Tietenkään en mihinkään super täsmäkysymyksiin lähinnä perheestä kuten nimiä tai osoitetta tms ala vastaamaan, mutta muuten voin vastailla! Kommentointi postauksiin on mahdollista niin anonyymeille ja kirjautuneille, joten kysymisen pitäisi olla helppoa!

// ENG: Now it has been one month since I started my journey here, so to celebrate that you can ask me questions about my life here. Remember to respect family's privacy if you ask something about family. You can comment anonymously or logged in, so asking should be easy. I can answer to questions in English too.
kollaasi
Joten kysymyksiä tulemaan, viikon annan kysymisaikaa ja sitten toivottavasti saan tehdä vastauspostauksen! :)

Seuraavat biisit soivat, kun kirjoittelin tätä postausta
Carnaval - Maluma
La bicicleta - Carlos Vives ft. Shakira

2 kommenttia:

  1. Miten oot jaksanut perheessä? Tottelevatko lapset?

    VastaaPoista
  2. Mitä puhut eniten perheen kanssa espanjaa vai englantia? Kuvaile tyypillinen päiväsi lasten kanssa ;-) nm. joudutko siivoamaan.

    VastaaPoista

kamera on canonin eos 450D :---) ja kiitos jos kommentoit ♥